Jakość oraz profesjonalizm to dla nas klucz do zbudowania z kontrahentami relacji opartych o zaufanie i zadowolenie ze współpracy. Nieustannie kierujemy się ich potrzebami, celami i opiniami. Etyka biznesowa wsparta wiedzą, doświadczeniem i wysokim poziomem obsługi pozwala nam spełniać wszelkie oczekiwania partnerów biznesowych.
Priorytetem jest dla nas bezpieczeństwo zdrowotne produktów. Wykorzystujemy innowacyjne i efektywne technologie, aby dzięki nam na stoły coraz bardziej świadomych konsumentów trafiało wysokogatunkowe mięso. Przywiązujemy dużą wagę do zasad zrównoważonej produkcji, sprawiedliwego handlu i ochrony środowiska. Cieszymy się opinią przedsiębiorstwa społecznie odpowiedzialnego.
Wyrazem dbałości o jak najwyższy poziom naszych usług jest także stały rozwój kompetencji pracowników. Biorą oni udział w regularnie prowadzonych szkoleniach branżowych. Dokładamy starań, by mogli pracować w dobrych warunkach, z poczuciem zawodowej stabilności. Codzienne zaangażowanie pozwala nam realizować przyjętą politykę jakości.
W zakładzie wdrożyliśmy rozwiązania z dziedziny zarządzania jakością:
• System zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności HACCP
• Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej (GMP i GHP)
• Polityka Jakości Zakładów Mięsnych „Zakrzewscy”
Nasz proces produkcyjny odpowiada krajowym i międzynarodowym wymogom sanitarnym i weterynaryjnym. Potwierdzają to przyznane nam certyfikaty:
• Pork Quality System
• IFS Food (International Food Safety)
• BRC Global Standard for Food Safety
