O firmie

Zakłady Mięsne „Zakrzewscy” to rodzinna firma założona w 1994 r. przez Dariusza i Janusza Zakrzewskich, należąca dziś do czołówki polskich producentów mięsa. Siedziba przedsiębiorstwa mieści się w Kosowie Lackim. Jest to nowoczesny zakład produkcyjny, w którym najlepsze tradycje przemysłu mięsnego łączą się z wieloletnim doświadczeniem i zaawansowanymi technologiami.


Naszą domeną jest skup i ubój zwierząt rzeźnych oraz sprzedaż mięsa i skór. Dostarczamy klientom doskonałej jakości produkty, w pełni odpowiadające wysokim oczekiwaniom polskiego i międzynarodowego rynku przetwórstwa mięsnego. Szerokie uprawnienia eksportowe pozwalają nam docierać do stale rosnącego grona odbiorców w Europie, Afryce, Azji i Ameryce Południowej.


Fundamentem naszej działalności jest analiza potrzeb klientów, na które możemy odpowiadać dzięki wysoko wykwalifikowanej kadrze, gwarancji najwyższej jakości oraz pełnej powtarzalności procesu produkcji.

Renoma, jaką się obecnie cieszymy, to rezultat wielu lat intensywnej pracy, rzetelności względem dostawców i klientów, dbania o jak najlepsze surowce i stałego doskonalenia stosowanych rozwiązań technologicznych. Dziś możemy szczycić się zaufaniem naszych kontrahentów i opinią wiarygodnego partnera biznesowego.

© 2024